Η Τέχνη της Αναπνοής είναι η Τέχνη της Ζωής



Να καταφεύγεις στον εσωτερικό σου κόσμο με ηρεμία, αυτό είναι η τέχνη της ζωής. Ο τρόπος για να επιτευχθεί είναι η συγκέντρωση στην αναπνοή σου. Καθώς εστιάζεις νοητικά σε αυτή την ζωτική και φυσιολογική λειτουργία, ανοίγεις ένα κανάλι αληθινής επικοινωνίας με τον εσωτερικό σου κόσμο. Μέσα σου υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να σου δώσουν γαλήνη και να σε συνδέσουν με την αρμονία. Είναι ο τρόπος για να ανανεώνεις διαρκώς τον εαυτό σου.

Ο τρόπος είναι απλός. Κάθισε αναπαυτικά σε έναν ήσυχο χώρο όπου δεν υπάρχουν τηλέφωνα ή άλλες συσκευές σε λειτουργία και κλείσε απαλά τα μάτια για να αφουγκραστείς την αναπνοή σου. Ακολούθησε συνειδητά τον ρυθμό της και φρόντιζε να εισπνέεις μόνο από την μύτη.

Φαντάσου ότι με κάθε εκπνοή αποβάλλεις όλο το στρες και την αρνητική ενέργεια. Συντονίσου με την ενέργεια της αγάπης φέρνοντας κατά νου ένα αγαπημένο πρόσωπο, μια όμορφη εικόνα η οτιδήποτε άλλο σε γεμίζει με χαρά. Η ενέργεια της αγάπης αλλάζει την αναπνοή και μειώνει τους χτύπους της καρδιάς.

Καθώς περνάνε τα λεπτά θα παρατηρήσεις ότι η αναπνοή «ησυχάζει», γίνεται όλο και πιο ρυθμική, όλο και πιο αρμονική. Συνεχίζεις να συνδέεσαι με την συχνότητα της αγάπης και τότε αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά. Γίνεσαι αγάπη!

Χάρη σε αυτό το υπέροχο συναίσθημα, χαλαρώνεις ακόμα πιο βαθιά και αντιλαμβάνεσαι ότι η αναπνοή σου σταματά να είναι ηχηρή, ίσα που ακούγεται. Φαντάσου ότι βρίσκεται ένα μικρό φύλλο κάτω από τα ρουθούνια σου και προσπάθησε να αναπνέεις τόσο απαλά, που αν πραγματικά βρισκόταν εκεί, δεν θα μετακινούνταν με τον εκπνοή σου, απλά θα έμενε στην θέση του.

Χρειάζονται το λιγότερο δέκα λεπτά από τον καθημερινό σου χρόνο για να δημιουργήσεις για τον εαυτό σου μια κατάσταση ηρεμίας και πληρότητας.

Καλή επιτυχία!



Συγγραφέας Έλενα Παπαΐωάννου

enallaktikidrasi.com 

Let's block ads! (Why?)

The Secret Real Truth
Η Τέχνη της Αναπνοής είναι η Τέχνη της Ζωής Η Τέχνη της Αναπνοής είναι η Τέχνη της Ζωής Reviewed by Unknown on Κυριακή, Μαρτίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.